Ileana Ciuculete s-a stins din viață marți seară, 14 martie. Artista ar fi făcut o criză bruscă izvorâtă dintr-o hepatită C despre care nici nu știa și a decedat la spital, în brațele soțului ei.

Iubita interpretă de muzică populară avea 59 de ani.

Mara Bănică a confirmat nefericita veste. „Sunt în stare de soc. Am citit, scurt, în ziare. Apoi l-am sunat pe Cornel (soțul vedetei – n.r), în speranța unei glume proaste. Nu…Ileana s-a prăpădit, în spital, în brațele lui. Mi-a spus, printre lacrimile lui și ale mele că Ileana a făcut o ciroză galopantă dintr-o hepatită C despre care nu știa. Doamne! Mie tot nu-mi vine să cred! Ileana era într-o formă de zile mari, așa cum o știm cu toții. Mi-e greu să vorbesc de ea la trecut. Foarte greu. Dumnezeu să-i odihnească sufletul!”, a scris Mara pe o rețea socială. 

Ileana Ciuculete a fost o îndrăgită cântăreață de muzică populară, care s-a impus în showbiz-ul românesc prin stilul și feminitatea sa. Născută la data de 20 septembrie, 1957, Ileana Ciuculete a fost sprijinită și îndrumată să urmeze calea muzicii populare, să se mândrească și să ducă mai departe tradiția și cultura poporului român.

Artista nu a avut o copilărie lipsită de griji, dimpotrivă, aceasta a dus o viață extrem de modestă, copilăria ei fiind marcată de sărăcie. De multe ori, părinții ei nu-și permiteau să-i cumpere haine noi, rochițe, iar artista suferea din această cauză.

Totuși, cântăreața trecea peste aceste obstacole cu ajutorul harului pe care l-a primit la naștere. Cânta pe unde apuca și îi plăcea să asculte melodiile Mariei Lătărețu. Pe tot parcursul carierei sale muzicale, Ileana Ciuculete a fost îndrăgită și admirată de români, muzica sa înseninând zilele oamenilor la evenimente importante din viața lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here