Cele doua actrite au opinii total diferite despre casatorie si viata de familie.

Surprinsa de reporteri intr-un centru comercial, Neslihan Atagul a fost intrebata daca ea si Kadir Dogulu isi doresc un copil. Actrita a raspuns ca deocamdata nu isi doresc un copil, deoarece sunt implicati in foarte multe proiecte.

Reporterii au intrebat-o ce parere are despre afirmatia actritei Serenay Sarikaya potrivit careia nasterea copiilor omoara cariera, Neslihan Atagul a raspuns transant: „Deocamdata nu ne dorim copil, dar nu sunt de acord ca o casatorie omoara cariera. Serenay a spus asta dintr-o cu totul alta perspectiva! Serenay are o perceptie eronata si nedreptateste foarte multe femei!”

Serenay Sarıkaya este foarte multumita de relatia pe care o are si considera ca nu e timpul casatoriei. Aceasta vrea sa isi construiasca o cariera si este de parere ca, odata cu nasterea sa, copilul trebuie sa primeasca intreaga atentie din partea parintilor. Pe de alta parte, partenerul acesteia, actorul Kerem Bursin a declarat ca ar putea recurge la adoptia unui copil daca nu va avea copilul lui.

Frumoasa actrita Neslihan Atagul va putea fi urmarita in rolul lui Nihan in serialul „Dragoste infinita” („Kara Sevda”), alaturi de sarmantul actor Burak Ozcivit (Kemal).
Serenay Sarikaya poate si urmarita in rolul Mirei in serialul „Yaman”, difuzat sambata si duminica de la ora 09:15, la Kanal D.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here