Se spune că un necaz nu vine niciodată singur! Asta poate spune şi Denisa Manelista, căci înainte de a afla că este grav bonavă, cântăreaţa primise o altă lovitură.

Înainte de a afla de problemele grave de sănătate, Denisa Manelista s-ar fi confruntat şi cu probleme financiare. În luna octombrie anul trecut, blondina a primit un act administrativ din partea Direcției Generale Regionale a Finanțelor Publice prin care ea era obligată să pătească o sumă de bani. 
Denisa Răducu a refuzat să plătească şi a contestat decizia în instanţă. A dat în judecată Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice. 

SPYNEWS.RO a încercat să o contacteze pe artista, însă nu a răspuns pentru a confirma sau infirma informațiile apărute în ultima perioadă, despre starea ei de sănătate. Din păcate, nici familia artistei nu a putut fi contactată.

Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here