Gigi Becali a dat lovitura din punct de vedere financiar in 2016. Patronul Stelei a incasat peste 50 de milioane de euro, din afacerile imobiliare si din fotbal.


Gigi Becali a vandut un teren de 7,3 hectare in Pipera, in schimbul a 12 milioane de euro. In aceasta zona se va construi un ansamblu rezidential. Afaceristul sustine ca tranzactia s-a facut in urma cu 5 luni, iar banii i-a incasat deja.


„Pretul a fost de aproximativ 170 de euro pe metrul patrat, am incasat 12 milioane de euro din aceasta tranzactie”, a spus omul de afaceri, potrivit Digisport.ro.


Pe langa terenul vandut in Pipera, finantatorul ros-albastrilor a vandut si un ansamblu imobiliar a carui constructie a inceput-o in urma cu cativa ani. Becali s-a inteles cu un grup de investitori austrieci care-i vor plati peste 14 milioane de euro.


In jurul ansamblului imobiliar pe care-l va vinde austriecilor, Becali mai are un teren foarte valoros, dar nu stie inca daca il va vinde sau va demara un nou proiect pe acel spatiu.


„Terenul mai valoreaza si el 7-8 milioane de euro”, a explicat Becal.


Si din fotbal, Becali a avut un profit urias. Patronul celei mai titrate formatii de fotbal din tara a castigat 25 de milioane de euro de pe urma echipei, dar a si investit 10 milioane de euro.


„Anul acesta am incasat 25 de milioane si am cheltuit vreo 10, dar am ramas cu 15”, a spus Gigi Becali in finalul anului trecut.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here