Va prezentam noi dovezi care ne arata ca iesenii au devenit bataia de joc a E.ON. Desi la adresa companiei se fac multe sesizari cu privire la neregulile pe care le intampina clientii, nici o autoritate nu pare sa adopte vreo masura.


De data aceasta, un iesean prezinta situatia cu care se confrunta deseori cand apar intreruperi spontane de curent, o problema frecvent intalnita in randul clientilor casnici de la care E.ON se dezice de responsabilitate. Ieri seara, in casa barbatului a fost intrerupt curentul de mai multe ori la un interval foarte scurt de timp, astfel incat la fiecare 5 sau 10 minute situatia era remediata, dupa care iar apareau intreruperi de energie. Din cauza acestor fluctuatii de curent, toate electrocasnicele din casele noastre risca sa se strice, uneori iremediabil, iar compania E.ON nu devine responsabila pentru plata pagubelor.
 „Dupa ce in ultima luna a cazut curentul electric de vreo doua ori, de ieri seara suntem bataia de joc a celor de la E.ON. 10 minute este curent, 5 minute nu este . Se strica tot din casa, televizor, frigider, etc. Multumim celor raspunzatori! Suntem ca Fred si Barney in epoca de piatra. Dar traim in Romania si, normal, nimeni nu e raspunzator pentru nimic”, a declarat ieseanul, pe o retea de socializare.


In aceeasi situatie s-a regasit si un alt client E.ON. O ieseanca s-a aratat revoltata de faptul ca a ramas o noapte intreaga fara energie electrica, iar asta nu este un caz singular. Femeia a fost nevoita sa isi repare frigiderul pe propria cheltuiala, riscand ca pe viitor sa pateasca acelasi lucru.


„In zona Alexandru am stat o noapte fara curent si se opreste mereu. Am reparat deja placa electrica la frigider. N-am cum recupera banii ca vor cartea frigiderului si nu o mai am. Asta e”, a spus clienta E.ON revoltata.


Este inadmisibil cum o companie germana te umileste in propria ta tara, refuza sa dea explicatii pentru miile de intreruperi ale curentului electric si te obliga sa stai la cozi, ore in sir, doar pentru a face o sesizare, pe care oricum nu o ia nimeni in seama.

Va prezentam mai jos lista membrilor actuali ai Consiliului de Administratie (CA) de la SC E.ON Romania SA. Acestia sunt oamenii care se imbogatesc pe spatele romanilor si care-si bat joc de clienti, cu complicitatea autoritatilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here