HOROSCOPUL LUNII APRILIE. În aprilie ne vom redresa și o vom porni pe o cale mai dreaptă, iar în luna mai ne vom bucura, în final, de liniște și de dragoste și de câteva evenimente fericite.

Horoscop aprilie Berbec

În prima jumătate a lunii aprilie ar trebui să fie un interval de timp dominat de maturitate, bun simț și măsură în dragoste. În ceea ce privește cariera, aprilie e ultima lună dintr-o serie mai lungă în care a trebuit să faci sacrificii și să fii mai cuminte decât de obicei la serviciu. Sănătatea îți va da de cap și în aprilie, așa că este de dorit să te protejezi și să fii foarte atent(ă) la regimul alimentar, care ar trebui să te ajute să te revitalizezi, nu să te suprasolicite Nivelul câștigurilor rămâne neschimbat, dar pot să apară unele complicații nedorite, în aprilie.

Horoscop aprilie Taur

Aprilie e lună de sacrificii, în care va trebui să te mulțumești cu puținul care îți este oferit de partener. La serviciu, sunt posibile și răsturnări de situație care te vor da peste cap, dar și acestea vor înceta până la debutul verii. În aprilie se pot reactiva unele boli cronice, revin simptome care indică o agravare a lor sau apar complicații derivate din afecțiunile existente.

Horoscop aprilie Gemeni

Trebuie să te confrunți cu propriile iluzii, să înțelegi ce se așteaptă de la tine și să compari cu ceea ce oferi tu în plan profesional. Până la finalul lunii aprilie ești, în continuare, vulnerabil(ă) în acest domeniu, dar poți face pași înainte, chiar dacă vei avea îndoieli sau vei oscila mult înainte de a-i face. Deocamdată, nu se schimbă mare lucru în domeniul finanțelor personale. Ai putea provoca tu probleme pe termen lung, dacă vei dori neapărat să apelezi la împrumuturi, în special în aprilie. Nici partenerul de cuplu nu e mai norocos în acest domeniu.

Horoscop aprilie Rac

Ai în față o serie de mai multe luni de teste de rezistență. În acest interval de timp sunt posibile probleme de sănătate mai mici sau mai mari, iar cele mai multe dintre ele sunt derivate din stilul de viață și de muncă și din stresul asociat cu acestea. Ai nevoie de răbdare, de o bună organizare și de multă liniște.

Horoscop aprilie Leu

Continuă procesul de mobilizare a unor resurse personale care îți erau, cel mai probabil, necunoscute. În aprilie se recomandă să eviți erorile în public, să fii mai atent(ă) la tot ce faci și să îți recunoști greșelile. La finalul lunii aprilie te vei elibera de presiunea generată de veniturile prea mici în comparație cu munca depusă sau cu cheltuielile zilnice.

Horoscop aprilie Fecioară

Până la finalul lunii aprilie nu se anunță schimbări de amploare la serviciu. Se recomandă să eviți jongleriile financiare, indiferent că faci asta cu banii tăi sau ai altora.

Horoscop aprilie Balanță

În aprilie va trebui să muncești mai mult ca să îți poți păstra anumite avantaje. Te-ai putea confrunta cu probleme de sănătate asemănătoare unora pe care le-ai mai avut.

Horoscop aprilie Scorpion

Luna aprilie poate  aduce unele conflicte, reveniri asupra unor decizii și tulburarea armoniei în cuplu, dar fără să existe consecințe majore. Se anunță o lună zbuciumată în plan profesional, cu schimbări de la o zi la alta, reveniri și modificări care te vor obosi. Starea de sănătate poate genera cheltuieli importante, mai ales în aprilie.

Horoscop aprilie Săgetător

Nu este un moment bun pentru a lua decizii, nici în chestiunile legate de copii, nici în problema continuării sau nu a unei relații, mai ales în aprilie. Dacă ai urcat în ierarhia profesională sărind etape, acum va trebui să arăți că meriți acest lucru. Aprilie poate fi aglomerată, cu situații dificile, pe care va trebuie să le gestionezi inteligent. Va  trebui să fii mult mai atent(ă) la tot ce faci, pentru că există riscul să fii obligat(ă) să revii asupra unor sarcini sau să fii retrogradat(ă).

Horoscop aprilie Capricorn

Ai nevoie de multă înțelepciune pentru a domoli conflictele și a controla tensiunile. Se recomandă prudență maximă în alegerea persoanelor cu care te asociezi în această perioadă. E posibil să apară simptome noi, greu de explicat chiar și pentru specialiști. Pot fi rezultatul unei supraîncărcări, al stresului prelungit și al uzurii pe care o suporți de câțiva ani. Agitația din familie poate duce la alte probleme, tot pe fondul unui stres accentuat. Lunile martie și aprilie aduc mai multe cheltuieli decât venituri.

Horoscop aprilie Vărsător

Finalul lunii aprilie este momentul de debut al unei perioade lungi în care va trebui să acorzi mai multă atenție relațiilor de orice fel, în special celei de cuplu. Situațiile complicate, ciudate pot duce la stricarea unor amiciții sau la reducerea drastică a numărului de prieteni. Aprilie este ultima lună în care va mai conta această direcție autoimpusă, după care vei trece la lucruri serioase, cum ar fi relațiile de parteneri.

Horoscop aprilie Pești

Aprilie e luna în care va trebui să acorzi o atenție specială relației de cuplu, să o protejezi chiar și de propriile porniri negative.  Finalul lunii aprilie ar trebui să devină un moment țintă pentru tine, o limită dincolo de care să-ți stabilești să nu treci cu deprinderile negative asociate cu serviciul și munca. Aprilie nu aduce modificarea stării generale, dar vin cu o mulțime de tentații, în special culinare, pe care va trebui să le ții sub control printr-un efort de voință foarte serios.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here