Florin Piersic, discurs uimitor înainte de spectacol, despre Mihai Morar. În Vinerea Mare, de la 19:45, realizatorul tv  le aduce românilor o ediţie de colecţie a emisiunii “Răi da’ buni”, cu invitaţi de seamă: îndrăgitul actor Florin Piersic, “sculptorul de creiere”, Leon Dănăilă, şi preotul iubit de toate generaţiile, Constantin Necula.

Florin Piersic, discurs uimitor înainte de spectacol. Poate cel mai iubit român al tuturor timpurilor, aşa cum îl descrie Mihai Morar pe marele actor Florin Piersic, va oferi pentruAntenei Stars, singurul interviu pe care acesta îl va da de Paşte.

Florin Piersic, discurs uimitor despre Morar


În teatrul care-i poartă numele, maestrul Piersic îşi va începe discursul: “Dragul meu Mihai Morar, de câte ori m-ai invitat tu pe mine la emisiunile tale? De multe ori! Şi de fiecare dată, ba eram plecat undeva, ori aveam turneu cu piesa, cert e că niciodată n-am putut să ne întâlnim. M-a emoţionat foarte tare ideea că acum un an, când tu m-ai sărbătorit în lipsă, la emisiunea ta, ai recitat o poezie despre mine, pe care bănuiesc că tu ai scris-o. Atunci mi-am dat seama, încă o dată, că am un lipici cu tine, care aş vrea să nu dispară niciodată!”, va spune emoţionat îndrăgitul actor.
În Vinerea Mare, Florin Piersic va vorbi emoţionat despre cele mai importante lucruri din viaţa sa, despre problemele pe care le-au îndurat părinţii săi din cauza regimului politic, dar şi despre întâlnirea pentru care şi-ar da şi viaţa, dacă s-ar mai putea realiza.
Florin Piersic este unul dintre cei mai mari actori români. De-a lungul anilor, artistul a încântat generații după generații de spectatori și telespectatori cu rolurile memorabile pe care le-a avut în teatru și film.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here