Noroc că e şi un bărbat în echipa de prezentatori ai matinalului de la PRO TV, că altfel, rămânea pupitrul gol! Lavinia Petrea şi Andreea Marinescu, blondele care-i ţin companie lui Mihai Dedu, au rămas gravide una după cealaltă şi numai printr-o minune nu şi-au lăsat singur cuc colegul decât câteva zile. Acum e în concediu prelungit Andreea, căreia iepuraşul de Paşte îi va aduce un băieţel. Al doilea, după Vladimir, care are 7 ani.

Libertatea: Spuneai că Vladimir a cerut multă vreme un partener de joacă… Sau a pus tatăl mai multă presiune? Cine și-a dorit mai mult un bebe în casă?

Andreea Marinescu: De pe la 3 ani Vladimir cere constant cadou un frățior de la Moș Crăciun. Noi am crezut că e un moft și am tatonat terenul ceva vreme, până când ne-am convins că el chiar își dorește asta. Nu știu cum e în alte familii, însă la noi nimeni nu poate pune presiune pe celălalt a­­tunci când vine vorba de un copil. Noi am decis că acum e un moment potrivit, că acum suntem pregătiți și mai ales că acum simțim toți același lucru, și anume că ne dorim cu a­­ceeași intensitate încă un copil.
Cum a re­ac­ționat Vladimir când i-ai dat vestea?
A fost extrem de fericit! Aș­teap­tă să îl va­dă, să îl în­vețe lucruri, și-a făcut și planuri deja pentru momentul în care va veni pe lume! A spus că va fi primul care-l va ține în brațe.

“Vladimir se pregătește intens pentru a citi cu intonație povestea de seară”, a scris Andreea pe Facebook. Așadar, băiețelul ei va fi un frate mai mare perfect…


La nume v-ați hotărât?
Nu am decis încă numele. Cochetăm cu câteva, însă e decizia băieților. Eu mă supun majorității!
A fost o sarcină cu probleme sau doar cu mici neplăceri?
Primul trimestru a fost foarte dificil și am avut multe zile de stat în pat, însă a trecut și suntem bine.
E o sarcină diferită de prima?
Ei bine, au semănat într-o oarecare măsură. A fost diferită însă din punctul de vedere al kilogramelor luate. Am luat foarte mult în greutate față de sarcina cu Vladimir.
Cât ți-ai propus să stai acasă?
Nu m-am gândit cât o să stau acasă, sunt multe variabile! Puțin sau… vreo doi ani, rămâne de văzut.
Cum a primit Mihai Dedu vestea că rămâne singur? Până să afle că Lavinia se va întoarce alături de el…
Presupun că foarte, foarte fericit n-a fost… Mihai e un coleg care m-a protejat foarte mult și deși sunt convinsă că nu îi e ușor singur, atunci când a văzut la jumătatea lunii a 8-a că nu prea mai pot, mi-a zis că mă pot baza pe el și că ar fi mai bine pentru copil să stau acasă.
De ce ai ales să ții sarcina secretă atâtea luni?
Nu am ținut sarcina secretă! A fost tot timpul la televizor în prim-plan sau în plan general, atunci când era cadrul de doi. (râde)
Îți mai dorești un copil sau te oprești la doi?
Pentru mine, familia perfectă are trei copii! Dacă vom putea, vom fi sănătoși și copiii vor fi și ei de acord, de ce nu și un al treilea?! Dar este prea devreme pentru o astfel de decizie.

Ștafeta mamelor: pe 20 februarie a plecat una, pe 1 martie s-a întors cealaltăAndreea a părăsit matinalul PRO TV pe 20 februarie, nespunând nici o vorbă despre câte zile va duce Mihai Dedu singur cele 4 ore și jumătate de știri… Apoi, pe 1 martie, surpriză! Lângă el a apărut, ca un mărțișor, Lavinia Petrea, după o jumătate de an de absență.
Lavinia a născut pe 11 noiembrie anul trecut o fetiță, pe care a botezat-o Klara. Mai are un băiețel, Mathias, născut în noiembrie 2014. Diminețile, cât ea e la serviciu, Mathias e la grădiniță, iar bebelușa Klara se află în grija mamei Laviniei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here