Nadir si Connect-R sunt artistii ce vor invarti roata pentru Andrei, un copil de 12 ani, a carui copilarie este umbrita de problemele financiare cu care se confrunta familia lui. Baiatul face parte din cadrul Scolii Sociale Sportive, un proiect dezvoltat in Romania de Asociatia FDP – Protagonisti in educatie in parteneriat cu Fundatia Real Madrid.

Artistii vor sparge gheata la proba pedepselor, una dintre acestea constand in faptul ca Nadir si Connect-R trebuie sa joace twister impreuna cu doua tinere din public. Intregul moment  starneste hohote de ras in platoul emisiunii.

Distractia atinge cote alarmante cand, pentru a pune mana pe cat mai multe premii puse la bataie, artistii trebuie sa execute o alta pedeapsa impusa de prezentatorii show-ului. Nimic nu le va sta in cale celor doi cantareti, acestia dau totul pentru a aduce bucurie pe chipul lui Andrei.

Norocul este de partea concurentilor intrucat, dupa prima runda, dupa ce dau solutia puzzle-ului, o treime din masina este deja in mainile lor…

Nu ratati o editie spectaculoasa a emisiunii “Roata Norocului”, difuzata duminica aceasta, la ora 20:00, numai la Kanal D!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here