Dragnea spune că Iohannis e la curent, de mult, cu dosarul său penal. ”Doar cei care iau câteva case de la stat, prin fals, pot sta acolo”, a comentat Liviu Dragnea afirmația șefului statului, de la Goteborg, potrivit căreia ”persoanele condamnate penal sau cercetate penal nu trebuie să fie în conducerea statului”.

Liviu Dragnea a declarat că în Comitetul Executiv Național s-a decis ca orice organizație PSD din țară să poată să organizeze manifestări publice, oricând, stabilind data și motivul pentru care vor să facă manifestația, coordonându-se sau nu între județe.Despre afirmațiile președintelui Iohannis privind urmărirea sa penală într-un al treilea dosar, Liviu Dragnea a răspuns: „El îl vede şi îl ştie bine, e la curent demult cu asta. Nu a spus nimic nou, probabil că numai cei care iau câteva case de la stat prin fals pot sta acolo”.Întrebat dacă PSD pregătește și alte acțiuni care îl vizează pe șeful statului, președintele PSD a infirmat acest lucru.

Dragnea a mai spus că ”poate să apară și al patrulea dosar, și al cincilea”.
Despre un vot de susținere pentru persoana sa, Liviu Dragnea a precizat că s-a cerut acest lucru, în Comitetul Executiv Național, dar a spus că nu are nevoie de susținere, nici prin vot nici prin rezoluție.
”Toți mi-au spus, și în să nu cedez. Eu le-am spus că nu asta este tema. Întrebarea este dacă ei nu sunt hotărâți să nu cedeze, așa cum în 2016 nu au cedat și au reușit să câștige alegerile”, a spus Liviu Dragnea.
Liderul PSD a mai spus că ”statul paralel și ilegitim dispare când nu mai are instrumentele, prevăzute în niște legi care pot fi interpretate și care le dă posibilitatea de a face abuzuri fără a fi trați la răspundere”.
El a arătat că mărturiile din ultima vreme au fost spuse și în comisia SRI, dar și în spațiul public.
Despre prezența sa la întâlniri private cu procurorul șef al DNA, Liviu Dragnea a spus:  ”Eu răspund în fața oricui mă întreabă”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here