Ies la iveală amănunte tulburătoare despre starea de sănătate a Regelui Mihai. Şeful Casei regale a făcut dezvăluiri şocante despre Majestatea Sa. În direct la TVR, Andrew Popper spune că Regele Mihai este într-o stare foarte precară de sănătate. 

„Starea Majestăţii Sale e foarte precară. Medicii încearcă să îi aline durerile. Previziunile sunt imposibile. Sunt momente bune sau proaste. Situaţia s-a stabilizat. Are momente când e conştient, are momente când e mai puţin conştient”, a spus Popper în emisiunea România 9, de la TVR, moderata de Ionuţ Cristache.

Acesta a dezvăluit de ce nu s-a mai dat niciun buletin medical despre starea de sănătate a Majestăţii Sale sau vreo imagine actuală cu Regele Mihai. „Şi noi am vrea un comunicat medical, dar medicii elveţieni nu o pot face. Legea elveţiană nu îi lasă să dea comunicate de acest gen. E foarte normal să nu se mai dea poze cu Majestatea Sa. Nu e într-o stare bună. S-a degradat fizic. Aşa s-ar ataca demnitatea Majestăţii Sale. Nu vrem ca Majestatea Sa să fie amintit prin aceste imagini neplăcute. Nu are niciun sens să publicăm fotografii cu degradarea fizic. Ar fi ceva morbid. În martie l-am văzut ultima dată. L-am găsit liniştit şi multumit sufleteşte, împăcat cu cele lumeşti”, a mai spus Popper.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here