Daniela Gyorfi a vorbit despre moartea Ilenei Ciuculete. Cele două s-au cunoscut bine și uneori aveau spectacole împreună. Artista nu crede că soția lui Cornel Galeș și-a presimțit moartea.

 Daniela Gyorfi a vorbit despre moartea Ilenei Ciuculete și a recunoscut că a fost șocată la aflarea veștii. După ce mama ei s-a stins din viață, viața vedeti s-a schimbat complet.

Daniela Gyorfi a vorbit despre moartea Ilenei Ciuculete, pe care o cunoștea foarte bine

„Eu am avut spectacole cu ea. Era o femeie foarte veselă, foarte optimistă. Noi am văzut o pereche foarte frumoasă şi crede-mă că ne-a şocat, bine, eu de când a murit mama nu sunt şocată aşa de orice. Eu nu cred că şi-a presimţit moartea. Cred că nimeni nu îşi presimte moartea. Ceea ce putem să tragem învăţăminte de la acest caz nefericit este că ar trebui totuşi o dată pe an să ne facem analize. Eu îmi fac”, a spus Daniela Gyorfi la Antena Stars.
Ultima discuție între clarvăzătorul Viorel Pop și Ileana Ciuculete este cu adevărat cutremurătoare. Bărbatul, prieten bun cu interpreta de muzică populară, a fost sunat de soțul acesteia, pentru a-i spune că aceasta nu se simte bine deloc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here