Denise Iacobescu, mama Antoniei a vorbit într-un interviu acordat emsiunii „Vorbește lumea” despre nepoții ei, dar și despre relația fiicei sale cu Alex Velea.

Ce mamă nu se bucură în momentul în care copiii aduc pe lume alți copii? Acesta este și cazul lui Denise Iacobescu, mama Antoniei care a devenit anul trecut bunică pentru a treia oară. Despre cum este rolul de bunică a vorbit într-un interviu acordat emisiunii „Vorbește lumea”.

„Faptul că sunt bunică este un sentiment pe care nu poți să-l explici în cuvinte! De fiecare dată când s-a născut câte un nepoțel credeam că e al meu, că e Antonia când era mică. Este superb când ești cu ei, te pierzi de lumea asta, scapi de stres și te muți în lumea lor acolo”, a declarat mama Antoniei.

Ei bine, soacra tot soacră rămâne și este atentă mereu ca fiica sa să fie bine și pe plan sentimental. Bineînțeles că relația cu Alex Velea este una bună așa cum am mai observat și de-a lungul timpului, iar în timpul interviului Alex nu s-a sfiit să își pupe mama soacră de bun venit.

„Pentru mine, Alex și Antonia sunt cuplul perfect. Sunt făcuți unul pentru altul, se completează unul pe celălat și au aceleași lucruri în comun, aceleași hobby-uri. Deci, se înțeleg perfect și sper să se înțeleagă așa până la infinit. haioși sunt amândoi, au simțul umorului. Poate Antonia e mai vulcanică și Alex o temperează. Mereu le spun că amândoi trebuie să depună un pic de efort. Antonia mereu îmi spune că totul merge bine pentru că sunt o echipă”, a mărturisit Denise Iacobescu, despre relația celor doi.

Bianca Ion

Foto: Instagram

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here