Cântăreața Denisa Manelista e grav bolnavă, potrivit unor surse. Vestea însă nu a fost confirmată de tânăra Denisa Răducu, care nu a făcut nicio declarație cu privire la situația în care se află. Zvonurile, însă, nu contenesc să apară în fiecare zi. Mai nou, se spune că aceasta a fost operată de urgență, după ce a aflat că suferă de aceeași boală care a măcinat-o pe Ileana Ciuculete.

Cântăreața Denisa Manelista e grav bolnavă, potrivit unor surse, iar colegii de breaslă au declarat că știau că aceasta nu avea o stare de sănătate bună, însă nimeni nu a aflat cât este de grav și dacă într-adevăr a suferit o intervenție chirurgicală. Deși a creat o adevărată isterie în rândul fanilor ei, Denisa nu a făcut nicio declarație despre starea ei. Nicolae Guță este singurul care a recunoscut că știa despre situația artistei.

Cântăreața Denisa Manelista e grav bolnavă? Se pare că este internată în spital


„Denisa este internată la Spitalu Sf. Ioan şi cică este grav”, a fost unul dintre mesajele fanilor, iar imediat a venit şi confirmarea, din partea altui prieten virtual: „Da, aşa este. Este internată chiar acolo la Spitalul Sf. Ioan, chiar lângă salonul unchiului meu, am văzut-o eu, este operată pe burtă, sărăcuţa, pacat că este tânără”, sunt mesajele postate pe contul ei de socializare.
„Zvonul este că Denisa Manelista este pe moarte, că ar avea cancer la plămâni, descoperit într-o ultimă fază şi că medicii din Viena ar fi trimis-o acasă ca să nu se mai chinuie prin spitale. Ăsta e zvonul”, a dezvăluit Dan Capatos  în direct la Antena 1.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here