Berea e mai eficientă decât paracetamolul. Două halbe de bere reprezintă un ”medicament” mai eficient împotriva durerii decât paracetamolul, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii de la Universitatea Greenwich, care avertizează totuşi că această băutură trebuie consumată cu moderaţie, informează Antena 3, care citează independent.co.uk.

Așadar, dacă vă doare capul, ideea de a lua un analgezic pare una bună, însă, potrivit acestui nou studiu, există un remediu mai eficient… și nu doar pentru starea de mahmureală. Două halbe de bere sunt mai eficiente în calmarea durerii decât un analgezic clasic.Nu este clar, deocamdată, dacă alcoolul reduce durerea prin influentarea receptorilor cerebrali sau prin diminuarea sentimentului de anxietate, făcându-i pe oameni să își spună că „durerea nu mai este atât de puternică”.
Dar se știe că berea nu îngrașă, dacă este consumată moderat. În limita a 660 ml/zi pentru bărbați și 330 ml/zi pentru femei, berea poate face parte din stilul de viață sănătos al unui adult, după cum confirmă cercetările de profil.

Mai mult, berea scade riscul de diabet de tip 2.  Berea scade riscul de diabet de tip 2 datorită ingredientelor sale naturale, astfel că poate fi integrată cu succes într-un regim de viață sănătos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here