Antonia se confesează. Cântăreața a povestti că nu i-a fost ușor să-și reia proiectele și să revină la TV la doar câteva luni după ce a devenit mămică pentru a treia oară.

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase vedete din showbiz-ul românesc. Artista, care a fost eliminată de la show-ul Uite cine dansează, de la Pro Tv, a fost prezentă în platoul emisiunii „Vorbește lumea”, unde a făcut câteva confesiuni despre perioada de ușoară depresie prin care a trecut după naștere.

Ea a povestit că nu -a fost deloc ușor să revină la TV după doar câteva luni de la cea de-a trea naștere.
„Nu mi-a fost uşor, am revenit la tv după 3 luni de când am născut. Simţeam nişte schimbări, hormonii… Tristă , fericită, simţi niste schimbări. Alex m-a ajutat psihic, el este foarte bun la chestii d-astea”, a afirmat Antonia.
 

Antonia se confesează. Îi spune soț lui Alex Velea


Antonia este mămica a trei copii. Ea are o fetiță, Maya, din mariajul cu Vincenzo Castellano. Cu Alex Velea, actualul ei partener de viață, Antonia are doi băieți, Dominic și Achim. Artista a vorbit la TV despre Alex Velea ca fiind soțul ei.
„Soţul îmi face cadouri des. Tot timpul îmi face cadouri, urmează să îmi mai cumpere”, a spus Antonia despre Alex Velea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here