Ediția de Paște a emisiunii ”Uite cine dansează” a pus accentul pe tradițiile românești și, așa cum era normal pe dansul și muzica populare românești. Prima parte a show-ului a fost dedicată folclorului din zona Moldovei, iar acest lucru i-a mers la suflet Andreei Marin care nu a ezitat să vorbească în graiul și cu accentul specific moldovenești pe care le iubește foarte mult.

Andreea Marin a început seara vorbind moldovenește, fiind extrem de încântată de faptul că poate face acest lucru în direct la o emisiune de mare audiență.

”M-ați văzut moldoveancă și ați crezut că acum o să critic, așa-i? Ei bine, nu, v-ați descurcat foarte bine”, a declarat Andreea Marin cu accent moldovenesc adresându-se concurenților care au dansat muzică populară moldovenească.

Și pentru că graiul moldovenesc i-a venit mănușă Andreei Marin, Mihai Petre nu s-a putut abține să nu remarce acest lucru cu voce tare: O văd pe Andreea mai naturală ca niciodată”.
Pentru prima probă  de la Uite cine dansează, toți vor dansa folclor românesc, în timp ce pentru cea de-a două probă vor pregăti stiluri de dans sportiv pe melodii românești consacrate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here