Andreea Esca își dezvăluie secretele. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit că nu este foarte strictă cu îngrijirea, dar are câteva ritualuri de la care nu se abate.

Prezentatoarea de televiziune Andreea Esca, despre al cărei salariu s-a vorbit în numeroase rânduri, a vorbit, în cadrul unei emisiuni de la pro Tv despre obiceiurile pe care le are pentru a arăta cât mai bine.

„Sunt tot timpul în priză. îmi ocup tot timpul mintea cu lucruri noi și noi, n-am timp să mă plictisesc deloc. în rest, nu fac ceva extraordinar. Mă duc la sport, am grijă cât de cât de mine. Sunt atentă așa, nu foarte tare, la ce mănânc. Și mă țin copiii în priză.
Nu sunt foarte-foarte serioasă în cea ce privește îngrijirea, dar am câteva lucruri de care țin cont. Nu mă culc niciodată machiată, mă demachiez oricât de târziu ar fi și oricât de obosită aș fi. de pe la vârsta De 20 de ani folosesc o cremă de contur de ochi. Și asta pentru că râd foarte mult și am foarte multe riduri în zona ochilor. Atunci nu mă gândeam că o să le fac, dar nu știu am avut noroc. Era singura cremă pe care o foloseam la vârsta aia. Pe urmă, am început să folosesc câte o cremă de față, cam asta. Nu sunt habotnică din acest punct de vedere”, a dezvălui prezentatoarea de televiziune.
 

Andreea Esca își dezvăluie secretele. „Sunt pofticioasă”


 
Vedeta a mărturisit că în ceea ce privește regimul alimentar, îi este destul de greu să se țină de o dietă strictă, pentru că este pofticioasă.
„Am trecut cu bine de perioada de 30 de ani. A fost cea mai frumoasă petrecere a mea la 30 de ani. pe plajă, cu toți colegii mei din Pro Tv care au venit cu un autocar. A fost foarte super tare…
Sunt atentă la ce mănânc, dar sunt pofticioasă. Încerc să nu mănânc seara”, a mai spus vedeta, care a mărturisit că și-ar fi dorit să fie actriță.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here