Adda și soțul ei nu au fost niciodată într-o vacanță. În timp ce alți artiști din showbiz preferă să cheltuie banii pe vacanțe de lux, interpreta și Cătălin Rizea s-au concentrat pe lucruri mai importante.

Adda și soțul ei nu au fost niciodată într-o vacanță și au recunoscut asta. Cei doi au fost invitați în cadrul unei emisiuni tv, unde au venit pentru prima oară împreună. Tineri, frumoşi şi, mai ales, îndrăgostiţi, Adda şi soţul ei, Cătălin Rizea, vin pentru prima oară împreună într-o emisiune de televiziune sâmbăta aceasta, de la ora 13:00, la “Dincolo de aparenţe”, de la Antena Stars.

Adda și soțul eiau devenit de curând părinți


Adda vorbește despre perioade mai puțin plăcute din viața ei. “Cu ultimii mei bani am făcut un clip, n-am mai avut bani nici de taxi, să pot pleca acasă, am calculat tot!’, îi va povesti Adda Florentinei despre unul dintre momentele nu tocmai plăcute din viaţa sa. “N-am fost niciodată într-o vacanţă, suntem foarte muncitori. În trei ani am înfiinţat două firme, o casă de producţie, ne-am construit o casă, un studio, am făcut un bebe pe care îl iubim foarte mult, o nuntă şi un botez. Dar lună de miere nu am avut!”, va mai completa îndrăgita artistă.
Adda a slăbit 15 kilograme, după ce în urmă cu două luni a devenit mama unui băiețel perfect sănătos. Interpreta s-a recuperat perfect după ce a născut și deși vrea să mai slăbească, vedeta este mulțumită de felul în care arată acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here