Imagini cumplite în urma unui accident în județul Timiș, între Cosava și Margina. O femeie a murit și o alta a fost rănită, după ce autoutilitara în care se aflau s-a ciocnit violent de un camion. Pompierii de la descarcerare au fost trimiși la fața locului pentru a scoate victimele dintre fiare.

Scenele șocante s-au petrecut pe un drum dintre localitățile timișene Cosava și Margina, scrie Opinia Timișoarei. Un tir s-a ciocnit frontal de un autoturism, în care se aflau două femei. Acestea au rămas blocate în mașina zdrobită.

Martorii, care au asistat la momentul teribil, au sunat la 112. Până la sosirea unui echipaj de descarcerare, una dintre femei murise deja.

„Este un accident rutier între Cosava și Margina, între un tir și un autoturism marca Ford. În autoturism se aflau două femei, dintre care una este decedată. Ambele persoane au fost încarcerate și se lucrează pentru descarcerarea lor. Circulația este blocată momentan. Ne-am deplasat cu două autospeciale, două ambulanțe, o ambulanță SMURD și una de la SAJ. Șoferul tirului nu a pățit nimic”, a declarat Bogdan Mutu, purtător de cuvânt al ISU Timiș.


Din cauza accidentului, traficul în zonă este blocat. Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cum s-a produs incidentul.
sursă foto: Opinia Timișoarei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here